“A Sárga Borház egy olyan hely, ahol mindenképpen érdemes megállni a Zemplénben barangolva.
A kiváló ételeken és remek borokon túl az éttermet körülölelő környék is lélegzetelállító. Az itt elköltött kellemes ebéd vagy vacsora befejezéseként a séta a kilátóhoz szinte kötelező. Az elénk táruló látvány a szőlőtőkékre, a dombok lankáira a kellemesen lengedező szellőben a lélek csemegéje is lehetne a Sárga Borház étlapján.” //Mandalaház – Boldogkőváralja//

mandalahaz

Mandalaház

 

“Aki rendszeresen jár Tokajba, itt ebédezik, mert kiadós, jóízű és egyszerű ételeket kap, mindenféle tokajik vannak poharaztatva és mindig összefuthatni valami kedves ismerőssel.” //Folytatás: Borigo//

borigo-1

BORIGO – online bormagazin

“A mádi körforgalom után, a 37-es út mentén, a Disznókő alatt már csak a neve miatt sem lehet eltéveszteni a Sárga Borházat.
A borvidék életének meghatározó színtere ez az étterem, mely ősidők óta kereskedőház volt egyébként. Olyan állomás a kulináris kalandoroknak, ahol mindig érdemes megállni akár egy kávéra, akár egy ebédre, akár egy pohár esszenciára, akár célzottan a vasárnapokon szervezett termelői piac miatt, melyekre újabban izgalmas, tematikus kóstolókat is szerveznek a Borház tetőterében!
Közben ismert borászarcok jönnek és mennek, szóval a borvidék mindennapjainak, forgatagának közepébe csöppenhetünk arra a kis időre, amíg itt megpihenünk a fák árnyékában.
A konyha igényes és innovatív, modern fogásokkal is összeakadhatunk, a borlap színes és kimondottan átfogó merítést nyújt a környékből.
A felszolgálás mindig barátságos és pontos (sőt az árak terén sem vetik el a sulykot).” //Tokaj Kalauz//

tokaj-guide-5

A Táncoló Medve és a Művelt Alkoholista nevű borblogok szerzője, Ripka Gergely jegyzi azt az új borvidéki kalauzt, amely Tokaj-hegyalja 50 – szerinte – legizgalmasabb borászatának bejárásához ad támpontot.