Miért települünk ki  július 4-5. között Boldogkőváraljára? MERT ott lesznek a:

“Top éttermek, de tényleg. Egy időben, egy helyen: csak most lehet egymás után kóstolni az a BESTILLO-kertben az Anyukám Mondta legendás kajáit, a debreceni IKON felhozatalát, a Sárga Borház grillrácson sültjeit, az Aranygombos messze földön híres, házias kínálatát, a Kassai Séfek mindig kreatív ételeit és a helyiek eszeveszetten finom barackos gombócát.

A Gönci Barack Gasztro a gönci barackról szól: mindenhová becsempésszük. Arra kértük az összes vendéglátót, hogy a gönci barackból inspirálódjon. Harapja, kortyolja, aszalja, karamellizálja – és legyen olyan tányérja, amin szerepel. Lesz baracklekvár-főzés, barackpálinka és barackszörp. Fánk, rétes, krumplilángos. Őshonos Delikát és Mádi Sajt. Remek borok, különleges lekvárok, sőt! Egyenesen a Jóisten felügyeletével készült organikus mézek.

Főzdelátogatás, kóstolás, kemenceizzítás, brunch a piacon, sütemények és gyerekkedvenc-ételek. Finom borok és Szlovákia legmenőbb sörei. Hedonista hétvégére számítson mindenki, aki eljön a Gönci Barack Vigasságra. Péchy-kúria és a Tájház udvarán, úton a vár felé, ismét megnyílik a Vigasság idejére a már ismert, rendkívül népszerű keszegsütő, de itt lesz a sütiben nagyon erős DióBisztró is. A BESTILLO-kert és a Tájház/Vár közt idén is a kiskedvenc vonat szállítja a vendégeket.”
// http://www.goncibarack.hu/gasztro/ //

Gyertek el velünk egy ízig-vérig hedonista hétvégére, piacozzatok, nyammogjatok, heverésszetek! 😉